Hírek

Állatkertek Éjszakája

2022-08-26

Az idei évben a Veszprémi Állatkert 2022. augusztus 26-án, pénteken az Állatkertek Éjszakáján hosszabbított nyitva tartással, 20:00 óráig várja látogatóit a Gulya-dombi területén.

Gulya-dombi pénztárunk nyitva tartása ezen a napon 9:00-19:30-ig.

A Dinó park ezen a napon 20:00 óráig tekinthető meg.

Az Afrika Szavanna játszótér melletti étterem teraszán 18:00-20:00 óráig zenés esttel várjuk látogatóinkat, a legkisebbeket pedig kézműves foglalkoztatóval az Afrika Szavanna játszótéren.

Az Állatkertek Éjszakája program kizárólag csak a Gulya-dombi területet érinti, ezért az alsó terület 18:00 órától az aluljárónál lezárásra kerül. A lezárást követően a Gulya-dombi területről nincs lehetőség a Fejes-völgyi területre való lejutásra, így aki a lenti területen parkolt, 18:00 óráig el kell hagynia az Állatkert területét. Aki szeretne részt venni a programon, mindenképpen javasoljuk, hogy a Gulya-dombi területen parkoljon le.

A Veszprémi Állatkert a mindenkor érvényes belépőjegy árakon látogatható az Állatkertek Éjszakáján is. A megváltott jegyek egyszeri belépésre jogosítanak. A hosszabbított nyitva tartás ideje alatt a bérletek is érvényesek.

 

Ezúton szeretnénk felhívni látogatóink figyelmét, hogy az esetleges kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt a programváltoztatás jogát fenntartjuk. Szíves megértésüket köszönjük!