Zoo Tábor

Nagy örömmel és szeretettel várjuk az általános iskolásokat az egy hetes turnusokban megrendezésre kerülő, nagy közkedveltségnek örvendő napközi jellegű Zoo Táborunkban. Az egy hetes program során külön táborvezető irányítja a gyerekek tevékenységét, melynek szakmai hátterét, a napi programok helyszínét a Böbe Majom Tanodája Oktató – és Kiállítóház biztosítja. A táborban jellemzően az általános iskola alsó tagozatos tanulói vesznek részt.

Oktatóinkkal arra törekszünk, hogy a zoo tábor ideje alatt a tanulók minél több – a tananyagon felül is - érdekes és hasznos tudást sajátítsanak el, játékos, kikapcsolódást segítő feladatok útján ismereteiket bővítsük. Az egy hét alatt előtérbe kerülnek a gyakorlati tevékenységek, az anyaggyűjtés – rendszerezés, a megfigyelések, az egyszerű jegyezetek készítése, valamint a tapasztalatok közös feldolgozása.

Megismerkednek az állatkert minden állatával, tapasztalják a fajgazdagságot, hiszen az Állatkertben szemmel látható az élővilág sokszínűsége. Ehhez kapcsolódóan sok szó esik a védett állatokról, az állatkertek fajmegőrzési, természetvédelmi szerepéről. Az élénk gyermeki fantázia és kreativitás megmutatkozik az élmények, gondolatok rajzokban való kifejezésében. 

Várunk minden új érdeklődő diákot, és nagyon örülünk az évről évre visszatérő gyerekeknek is, mely mutatja a táboraink eddigi sikerét.

A Veszprémi Állatkert nyári Zoo táborai 

Szeretettel várunk a ZOO Táborba minden olyan 7 – 14 éves korú gyermeket, aki szeretne egy izgalmas nyári hetet eltölteni a Veszprémi Állatkertben.

A táborozók megismerkedhetnek az Állatkert életével, az ott élő állatokkal, a természetvédelemmel, az Állatkert mindennapjaival. A tábor központja a Böbe Majom Tanodája oktató – és kiállítóház, mely minden szükséges eszközzel felszerelt, melyre a szemléltető oktatáshoz szükség lehet. Az oktatás élő szertára pedig maga, az Állatkert. A program kiegészül sok játékkal, vetélkedővel. A részvételi díj napi háromszori étkezést is tartalmaz.

 

A turnusok 5 naposak (hétfőtől péntekig)

Naponta 8.00 – 16.00 óráig

Turnusonként 20 gyermeket tudunk fogadni

Tábor díj: 55.000 Ft/fő/turnus

IDŐPONTOK:

2022. július 18. – július 22. MEGTELT

2022. július 25. – július 29. MEGTELT

2022. augusztus 1. – augusztus 5. MEGTELT

2022. augusztus 8. – augusztus 12. MEGTELT

2022. augusztus 15. – augusztus 19. MEGTELT

 

Tudnivalók a táborozóknak

Táborainkba csak a kiírásnak megfelelő életkorú gyermekeket tudjuk fogadni (aki betöltötte a 7. évet, valamint elvégezte az első osztályt). Javasolt felszerelés: az időjárásnak megfelelő réteges öltözet, zárt cipő, esőkabát, hátizsák, kulacs.

Jelentkezni kizárólag eredeti aláírással ellátott, az Állatkertünk által rendszeresített jelentkezési lap beküldésével lehet. Jelentkezési lap letöltéséhez KATT ide! 

Figyelem! A jelentkezési lapok rögzítése érkezési sorrendben történik. Kérjük szíves megértésüket, hogy amennyiben a turnusok betelnek, úgy az ezt követően beérkezett jelentkezések helyhiány miatt elutasításra kerülnek.
 

A táborok iránt érdeklődni, jelentkezni az info@veszpremzoo.hu címen lehet.

 

Tudnivalók a táborozóknak

Táborainkba csak a kiírásnak megfelelő életkorú gyermekeket tudjuk fogadni (aki betöltötte a 7. évet, valamint elvégezte az első osztályt). Javasolt felszerelés: az időjárásnak megfelelő réteges öltözet, zárt cipő, esőkabát, hátizsák, kulacs.A táborba csak azok a gyerekek jelentkezhetnek, akik legalább az általános iskola első osztályát eredményesen elvégezték. A jelentkezéskor a gyermek minden fennálló betegségét, gyógyszerérzékenységét, fogyatékosságát, illetve viselkedési és egyéb egészségügyi (fizikai és mentális) problémáját a szervezők tudtára kell hozni és a nyilatkozaton feltüntetni. Amennyiben a szervezők számára egyértelművé válik bármelyik fenti feltétel eltitkolása, a szülőt értesítjük, akinek a gyermeket a táborból el kell vinnie.

Amennyiben az összeg befizetésre kerül, és a járványügyi helyzet miatt nem megvalósítható a tábor lebonyolítása a befizetett részvételi díj teljes mértékben visszafizetésre kerül.

 

A táborok iránt érdeklődni az info@veszpremzoo.hu címen lehet.