TÁMOGATÁS

Támogassa az állatkertet!

A látogatóink az Állatkertben járva látványos fejlődés szemtanúi lehetnek: több új állattartóhely épült illetve újult meg, emellett ritka és értékes fajok is érkeztek. Ezek a fejlesztések természetesen nem valósulhattak volna meg Önök nélkül.

Hogyan segíthet?

Ajánlja fel adója 1%-át Állatkertünknek
Adószámunk: 20970383-2-19

 Örökbefogadás

 

Fogadja örökbe valamelyik lakónkat!

Évek óta népszerű támogatási módja az Állatkertnek az állatok örökbefogadása. Állatbarátok, osztályok, párok, gyerekek kapnak általában egy állatkerti kedvencet, de van, aki a maga örömére támogat bennünket. Előfordul, hogy ajándékoznak így állatokat névnapra, születésnapra, házasságkötésre is. Természetesen az örökbefogadott állatokat az Állatkert gondozza tovább.

Minden állatunk örökbefogadható, és egy állatnak több nevelőszülője is lehet. Az örökbefogadás egy évre szól, de bármikor meghosszabbítható.

A befizetett összeg az állatok tartásának költségének viselését segíti, ezáltal is hozzájárulva az Állatkert munkájához.

Az örökbefogadás kapcsán – tekintettel a fajkoordinátori ajánlásokra, állatcserékre, fejlesztésekre, felújításokra stb. - az állatkertünk nem tudja garantálni, hogy az örökbefogadott állat az örökbefogadás időtartalma alatt az állatkertünkben marad. Az örökbefogadók értesítésére sajnálatosan nincs lehetőségünk. Kérjük szíves megértésüket.

Mennyivel érdemes támogatni az állatokat?

Az egyes állatok éves tartási költsége változó, egyes különleges, illetve nagy igényű fajoknak, mint a csimpánz és az orrszarvú, a tartási költség százezrekben mérhető, míg más egyedeknél tízezrekben. A különböző igények ellenére minden segítségnek örülünk, így az örökbefogadás legalsó szintjének egységesen, minden fajnál 1000 Ft-ot határoztunk meg.

Mit adunk az örökbefogadónak?

4.999 Ft-ig feltüntetjük az örökbefogadó nevét honlapunkon, 5.000-34.999 Ft-ig emléklapot és az örökbefogadott állat fényképét, 35.000 Ft feletti támogatás esetén a fentieken kívül egy darab egy főre szóló, egy éves állatkerti belépőt adunk át, valamint az örökbefogadó nevét feltüntetjük az állat kifutójánál. Az ajándékok előzetes időpont egyeztetés után az Állatkertben is átvehetők, de szívesen ki is postázzuk őket.

Az örökbefogadás módja:

Munkatársaink készséggel segítenek, amennyiben nincs konkrét elképzelése, melyik állatunkat szeretné támogatni. Ha már van kedvence, akkor a legcélravezetőbb e-mailben jelezni, kinek a részére szeretné és melyik állatot örökbefogadni. Az oklevélen feltüntetett dátum lehet a befizetés dátuma, de egy jeles nap is, például egy születés, vagy névnapi ajándék esetén. A támogatásra szánt összeget személyesen vagy banki átutalással is eljuttathatja részünkre. 

Személyes befizetésre az Állatkert Gulya-dombi bejárata melletti irodaépületben van lehetőség, hétköznaponként 8 és 16 óra között. Banki utalás esetén az Állatkert bankszámlaszámára küldheti a támogatás összegét, a 11748007-21102695 számú számlára. Kérjük, ebben az esetben a megjegyzés rovatban tüntesse fel: örökbefogadás.

Munkatársaink szívesen segítenek Önnek a +36 30/699-0870-es telefonszámon, illetve a info@veszpremzoo.hu e-mail címen is. Az örökbefogadás átufutási ideje 4-6 munkanap.

 

 

Segítségét állataink nevében is köszönjük!